Telefoonnummer 06-57 34 51 82

Door de Coronacrisis worden de oudere en kwetsbare bewoners van onze gemeente extra hard getroffen. Ook mensen die werken in de zorg, logistiek of de hulpdiensten moeten nu alle zeilen bijzetten. Om iedereen die het nodig heeft een helpende hand te bieden, hebben acht vrijwilligersorganisaties in de gemeente gezamenlijk besloten een telefoonnummer beschikbaar te stellen voor hulpvragen.

Dit telefoonnummer is zeven dagen per week van acht uur ’s ochtend tot acht uur ’s avonds bereikbaar voor hulpvragen. Boodschappen doen, de hond uitlaten, medicijnen ophalen of gewoon even behoefte aan een praatje? Onze vrijwilligers staan voor u klaar en helpen u graag!

Aarzel dus niet als u of uw gezin hulp nodig heeft. Bel ons! Er zijn heel veel mensen in onze gemeente die u graag een helpende hand bieden.

De samenwerkende vrijwilligersorganisaties zijn: Dagactiviteit VoorMekaar!, Hulpcentrale Gilze- Hulten, Lokaal Steunpunt Mantelzorg Gilze en Rijen, SeniorenVereniging Rijen, VIPvoorElkaar, VITA Rijen, De Zonnebloem Rijen-Molenschot en Zorgcentrum St. Franciscus.