In deze moeilijke tijden van het Coronavirus is het voor ouderen en kwetsbaren niet makkelijk om boodschappen te doen en zelf te koken.

Thuisgekookt.nl, online platform voor Thuiskoks (2012) verbindt buurtgenoten met altijd verse met liefde bereide maaltijden.

Het Ministerie van VWS, het Oranjefonds, VSBFonds, Fonds 1818 steunen het initiatief nu net als 9 focusgemeenten al langer doen. Maar liefst 1.000 mensen zijn de afgelopen 3 weken met Thuiskoks verbonden.

In onze gemeente koken oa “Floortje Kookt” in Gilze en “Oma Fien” in Rijen. Clourinda deelt onder de naam Oma Fien oa authentieke Indonesische gerechten bv nasi goreng met BBQ gegrilde saté maar ook een hippe gezonde pokebowl. Manlief Jeroen brengt het contactloos naar ouderen die deze online op de site besteld en betaald hebben.

Meld je aan op www.thuisgekookt.nl als je wilt koken voor een buurtgenoot of een maaltijd wenst. Geen internet? Thuisgekookt is telefonisch ook te bereiken 06-83447197