Dat is wat we nu, ook als ondernemers, moeten doen terwijl ondertussen de impact van de maatregelen tegen het coronavirus elke dag groter wordt.

Hoe kom jij als ondernemer de crisis door?
GRIC biedt een platform waarop je jouw idee, oplossing, vraag, aanbod etc. kunt delen. In de GRIC LinkedIn groep kun je namelijk makkelijk in contact komen met andere, lokale, ondernemers. Ben je nog geen lid van deze groep? Stuur dan een connectieverzoek of meld je aan via info@gric.nl. Ook via onze website gric.nl houden we je op de hoogte over de diverse maatregelen.

Wat zijn de gevolgen voor jou?
Iedereen voelt de gevolgen van de maatregelen die tegen het coronavirus worden genomen. GRIC wil in kaart brengen hoe groot deze gevolgen voor alle lokale ondernemers zijn en biedt iedereen, lid of geen lid, de mogelijkheid hierover een korte vragenlijst in te vullen. Dit duurt slechts een minuutje en is volledig anoniem. De informatie zal worden gebruikt om te kijken hoe de lokale ondernemers geraakt worden en hoe GRIC mogelijk verdere ondersteuning kan bieden. De resultaten zullen ook gebruikt worden om met de gemeente te bespreken wat er onder de ondernemers leeft. De vragenlijst is t/m 13 april in te vullen.

Samen zetten we de schouders eronder en helpen we elkaar, toch?

Blijf gezond!