Dit voorjaar verhuist basisschool De Wildschut in Gilze naar het nieuwe schoolgebouw. Veel mensen willen graag een kijkje nemen in de nieuwbouw. Daarom bieden we een online rondleiding aan. Zo is ook in coronatijd iedereen in de gelegenheid om een keer binnen te kijken in de nieuwe school in aanbouw.

In de digitale rondleiding kijken we mee over de schouder van onderwijswethouder Aletta van der Veen die een rondleiding krijgt van schooldirecteur Martijn Schoormans. Martijn vertelt tijdens de rondleiding over de klaslokalen voor de verschillende groepen, een keuken die ook voor onderwijs te gebruiken is en hij laat de verschillende multifunctionele ruimtes aan de wethouder zien.

Wethouder Aletta van der Veen krijgt tijdens de rondleiding antwoord op haar vragen over de opzet van het gebouw en de bouwplanning. Ook krijgt ze antwoord op de vraag of groep 8 dit schooljaar in het nieuwe gebouw afscheid kan nemen van de basisschoolperiode.

De rondleiding start je bijvoorbeeld via het youtubekanaal van de gemeente.