Mijn naam is Jerry Aarts en ik ben sinds 1966 een geboren en getogen Gilzenaar. Ik ben nu bijna 30 jaar samen met mijn vrouw Anita en heb twee volwassen kinderen. Ik ben nu werkzaam als associate lector aan Fontys Hogeschool Economie en Communicatie in Eindhoven.

In het verleden ben ik een paar jaar als bestuurslid actief geweest bij VV Gilze maar heb na de geboorte van mijn kinderen gekozen voor mijn gezin en mijn drukke werkzaamheden. Nu de kinderen op het punt staan uit te vliegen en ik het wat rustiger aan ben gaan doen, heb ik weer wat meer tijd om aan andere zaken te besteden.

Toen ik een paar jaar geleden moest revalideren na een zware operatie heb ik veel gewandeld en gefietst door de wijde omgeving van Gilze. Ik heb daarbij geconstateerd dat wij, ondanks dat we tussen Tilburg en Breda ingeklemd liggen en een groot vliegveld op ons grondgebied hebben, toch heel veel mooie natuurgebieden kennen. Die zijn de moeite waard om te koesteren. Ik gun iedereen zijn plekje in onze gemeente maar we moeten wel uitkijken dat dit niet ten koste gaat van de leefomgeving van die gemeente. Ik besefte ook dat wij dan wellicht geen groot winkelcentrum hebben, maar we toch van heel veel faciliteiten gebruik kunnen maken. Veel van deze zaken ervaren wij als heel vanzelfsprekend. Maar dat zijn ze zeker niet. Het in stand houden van die faciliteiten kost de nodige aandacht.

Een paar jaar geleden kwam ik door een samenloop van omstandigheden in contact met de gemeentepolitiek in Gilze en Rijen. Ik heb toen een paar vergaderingen bijgewoond van de commissie ruimte. Sinds die tijd ben ik de
ontwikkelingen binnen de gemeente op afstand gaan volgen.

Onlangs heb ik voor mijzelf de knoop doorgehakt en heb ik besloten om mij aan te sluiten bij één van de politieke partijen die actief zijn in Gilze-Rijen. Ik heb daarbij heel bewust gekozen voor Kern 75. Kern ’75 heb ik leren kennen als een #betrokken partij die geen loze verkiezingsbeloftes wil doen maar heel duidelijk kiest voor het nemen van verantwoordelijkheid en het formuleren van heldere en reële doelstellingen. Binnen Kern ‘75 ga mij in instantie inwerken binnen de commissie samenleving.

Mocht u goede ideeën hebben die voor onze gemeente een toegevoegde waarde kunnen hebben of denkt u dat bepaalde zaken beter anders aangepakt kunnen worden, neem dan gerust contact op met mij jerry.aarts@kern75.nl of een van de andere leden van Kern ’75 of via info@kern75.nl