De nieuwjaarsontmoeting van het college is begin 2023 anders dan u gewend bent. Het college komt naar u toe op de weekmarkten in Rijen en in Gilze. Sluit u ook aan? Het is een mooi moment om elkaar een goed nieuwjaar te wensen. Burgemeester Derk Alssema, wethouder Marielle Doremalen, wethouder Corné Machielsen, wethouder Merijn Scheifes en gemeentesecretaris José van Aaken zorgen voor worstenbrood en appelflappen.

Wanneer zijn de nieuwjaarsontmoetingen?
De nieuwjaarsontmoeting op de weekmarkt in Rijen is op donderdag 5 januari. Het college is van 13.30 uur tot 15.00 uur aanwezig op het Wilhelminaplein. Op vrijdag 6 januari is de nieuwjaarsontmoeting op de weekmarkt in Gilze. Het college wenst u dan graag een goed nieuwjaar bij sporthal Achter de Tuintjes. Ze zijn er tussen 10.00 uur en 11.30 uur. Op beide markten kijkt burgemeester Derk Alssema kort terug op 2022 en blikt hij met u vooruit op 2023. Dat doet hij in Rijen rond 14.15 uur en in Gilze rond 11.15 uur.

Graag tot ziens op een van onze nieuwjaarsontmoetingen