Scoor bij Albert Heijn Rijen weer Zetjes voor jouw club en maak ook zelf kans op mooie prijzen! ๐Ÿ’ช๐Ÿฆธโ€โ™‚๏ธ

Hoe geef je jezelf een Zetje?
โœจ Van maandag 6 september t/m zondag 31 oktober 2021 spaar je Zetjes.
โœจ Bij iedere โ‚ฌ 10,- aan boodschappen ontvang je een Zetje.
โœจ Op het Zetje vind je aan de voorzijde een Zetjes-zegel.
โœจ Plak de Zetjes-zegel op deze spaarkaart.
โœจ Een volle spaarkaart kan vanaf maandag 20 september bij Albert Heijn Rijen ingeleverd worden. Bij de servicebalie voor een gegarandeerde prijs of in de inlever display op de winkelvloer om kans te maken op รฉรฉn van de hoofdprijzen.
โœจ Geef je Zetje aan jouw favoriete club.

Zaterdag 9 oktober 2021 waren diverse verenigingen aanwezig in het winkelcentrum:

Rijense Carnaval Stichting
Vandaag met de verenigingsdag meegedaan.ย Om half 10 de kraam versiert. Daarna kwamen de Dansmariekes. Zij hebben hun dansje laten zien waar ze nu al druk voor aan het oefenen zijn. Ook de Dance Crew was er en hebben hun dansje laten zien.ย In de middag was het jeugdprinsje, nar en adjudante,van vorig jaar, bij de kraam.ย Ze hebben polonaise gelopen door het winkelcentrum en flyers uitgedeeld.ย Blij zijn we met de superzetjes die we kregen.ย Deze willen we gaan verzilveren om nieuwe kleding te kopen voor de dansmariekes. Dit jaar is een feestjaar 5x 11 jaar bestaat de RCS. Dus dan kunnen we wat extra’s doen!๐Ÿ’š๐Ÿ–ค

TC Cash Rijen
Brabantgolf Rijen
Wij zijn een hele gezellige kleine golfbaan, voor iedereen toegankelijk bij ons is ook de mogelijkheid om GVB te halen, tevens verzorgen wij gezellige clinics.

Brabantgolf, Statenlaan 18 uit Rijen