Eindelijk mogen we weer: De avondvierdaagse Rijen 2022 gaat op 7 juni van start. Vrijdag 10 juni is de laatste wandelavond met defilé langs het laatste deel van de route.

De organisatie is al een tijdje bezig met de voorbereidingen. De routes zijn gemaakt, vergunningen aangevraagd, vrijwilligers geregeld, sponsoren benaderd en er is overleg geweest met de scholen. Kortom; er is nog werk te doen, maar de avondvierdaagse gaat er komen. De voorinschrijving is inmiddels gestart en je kunt inschrijven op de website: www.avondvierdaagserijen.nl. De afstanden waaruit je kan kiezen zijn 3, 5, 10 en 15 km. De routes van de 3 km zijn rolstoel en kinderwagen vriendelijk.

Het inschrijfgeld bedraagt € 4,00 per persoon, als je inschrijft voor maandag 30 mei.
Van 30 mei t/m 6 juni zijn de kosten €5,00. Ter plekke (bij de startlocatie) inschrijven op dinsdag 7 juni kost € 6,00. Deelname staat open voor iedereen, of je nu alleen loopt of in groepsverband. De kinderen van de basisscholen melden zich aan via hun eigen school. De Avondvierdaagse Rijen heeft een vlag om het dorp een unieke sfeer te geven tijdens de Avondvierdaagse week. De vlag (1 x 1,5 m) kost slechts € 15,00 per stuk en wordt bij je bezorgd (bij adressen in Rijen). Je kunt de vlag bestellen op: www.avondvierdaagserijen.nl

U kunt ons ook volgen via Instagram, Facebook en Twitter voor de laatste informatie.