De jonge Molenschotse kunstenares Robin van Leijsen (21 jaar) bekend van het tv programma Sterren op het doek, waar zij Dieuwertje Blok schilderde exposeert de aankomende twee maanden haar kunst bij Lunchroom de Tussenstop in Molenschot.

Robin schildert al een aantal jaren en zeker niet onverdienstelijk, haar schilderijen zijn vaak levensecht en raken je. Zij schildert tot in de kleinste details en zij hoopt dat mensen die naar haar schilderijen kijken zien, hoe zij de mensen schildert zoals zij ze ziet en het plezier waarmee zij schildert. Robin schildert uitsluitend in opdracht, haar schilderijen zijn niet te koop, maar bezoekers van de expositie kunnen zo wel haar stijl zien.

Lunchroom de Tussenstop is 7 dagen per week open van 10.00 uur tot 19.00 uur en is gevestigd aan de Schoolstraat 3 te Molenschot. De lunchroom is onderdeel van Stichting Het Tussenstation, waar arbeidsmatige dagbesteding geboden wordt aan mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking en aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.