Op zondag 26 juni vindt de ‘open dag’ van Theaterschool Babzz plaats in CC de Boodschap in Rijen. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het goede ideeënfonds van de gemeente. Op de open dag is iedereen welkom!

Er zijn deze dag verschillende dingen te doen. We zullen om 10:00 uur de dag openen met een korte voorstelling door de leerlingen van de theaterschool. In deze voorstelling wordt er een voorproefje van volgend seizoen gegeven.

Gedurende de dag zullen er verschillende workshops zijn:
Zang – 11:00 uur (6 t/m 15 jaar) & 12:15 uur (vanaf 16 jaar)
Deze zangworkshop wordt gegeven door Maaike Widdershoven. Maaike zit al jaren in het musical vak en heeft al veel (hoofd)rollen op haar naam staan. Wij zijn heel erg blij dat ze een workshop komt geven bij ons!
Spel – 11:00 uur (vanaf 12 jaar)
De workshop spel wordt gegeven door Silvy Levens. Silvy is zelf ooit begonnen als de vogelverschrikker in The Wizz bij Theatherschool Babzz. Daarna studeerde ze niet alleen aan de Mbo Acteursopleiding in Den Bosch. Maar richt ze zich ook op regisseren bij de Docent Theateropleiding op Artez en Interactive Performance Design aan de HKU. Silvy maakt graag voorstellingen met tekst. Ze ziet er naar uit om met jullie aan de slag te gaan!
Dans – 12:30 uur (alle leeftijden)
Naomi Bekker geeft de dansworkshop. Op jonge leeftijd draaide Naomi haar leven al heel erg om dansen en musicals. Vanaf haar 4/5 jaar is ze begonnen met jazzballet. Vanaf toen heeft ze veel soorten stijlen gedanst. Ook heeft ze een aantal jaren meegespeeld bij Theaterschool Babzz. Ze heeft veel audities gedaan en heeft veel mogen figureren in musicals, series en films. Op dit moment zit ze in het 2e jaar van een dansopleiding. Ze vindt het heel erg leuk om dansles te geven!
De dag wordt om 15:00 uur afgesloten met een interactieve voorstelling van Pim en Pom in de theaterzaal. Deze voorstelling is voor kinderen vanaf 2 jaar, maar ook voor oudere kinderen heel erg leuk! Voor de voorstelling is het ook slim om je aan te melden zodat je zeker een plekje hebt.

Op de open dag is alles helemaal gratis! WIl je zeker zijn van een plekje stuur dan een mailtje naar info@theaterschoolbabzz.nl