Locoburgemeester Corné Machielsen reikt op zaterdagmiddag 25 juni om 15.30 uur een koninklijke onderscheiding uit aan mevrouw I.M. (Irma) Teurlings-Boeren uit Gilze. Zij wordt daarmee benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Irma Teurlings-Boeren (84 jaar) zet zich al vele jaren in voor het St. Jan de Doperkoor en parochie de Heilige Familie (27 jaar). Ruim 19 jaar was zij dirigent van het St. Jan de Doperkoor. Zij zorgde ervoor dat dit koor van de eerder gesloten St. Jan de Doperkerk naar de Mariakerk kwam. Als er geen koor beschikbaar was, vervulde zij de rol van cantor in de Mariakerk. Dit deed zij 10 jaar lang.
Daarnaast was ze 25 jaar lid van de liturgiegroep van de parochie de Heilige Familie. Ook verzorgde ze samen met anderen 13 jaar lang de avondwake voor deze parochie. Tenslotte stak ze vele jaren de handen uit de mouwen bij de poetsclub en nam ze de kerkwas mee.

Daarvoor was ze ook al 20 jaar lector voor de St. Willibrorduskerk in Alphen en 7 jaar dirigent van een kinderkoor. Daarnaast was ze 10 jaar actief bij de Pastorale dienst in het Laurensziekenhuis in Breda.