Elke twee maanden mogen Stichtingen en kunstenaars hun kunst tentoon stellen in Lunchroom de Tussenstop van Stichting Het Tussenstation.

In de maanden september en oktober is het de prachtige kunst van Kunstwinkel Prisma Kunst en Ambacht gevestigd aan het Basiliekplein 6 in Oosterhout. Deze kunst is gemaakt door mensen met een beperking, zodat zij hun creatieve talenten kunnen ontdekken.

In de lunchroom hangen schilderijen, wijnrekken en staan er borstbeelden en paspoppen die met enorm veel creativiteit zijn gemaakt en echte kunststukken zijn.
Alle kunst is te koop en de opbrengst gaat rechtsreeks naar Prisma Kunst en Ambacht, zodat zij weer nieuwe materialen kunnen kopen.

Stichting Het Tussenstation waar de kunst hangt is gevestigd aan de Schoolstraat 3 te Molenschot. Zij bieden arbeidsmatige dagbesteding aan mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking en aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, deze mensen helpen mee in de lunchroom, keuken, cafetaria en atelier.