Vanaf eind 2022 is Heijmans in opdracht van ProRail aan het werk om de nieuwe spooronderdoorgang voor de N631 (Oosterhoutseweg) bij Rijen te bouwen. Van donderdag 10 augustus 05.00 uur tot en met maandag 21 augustus 05:00 uur werkt Heijmans aan het inschuiven van de tunnelbak onder het spoor door. In de periode van donderdag 13 augustus tot en met zaterdag 19 augustus vinden de werkzaamheden zowel overdag als ‘s nachts plaats.

⛔️ Tijdens de werkzaamheden is de N631 afgesloten voor het verkeer. De weg Vijf Eiken blijft wel bereikbaar vanaf de rotonde van de N631. En de Nassaulaan blijft bereikbaar vanaf Oosterhout. Er rijden vanaf maandag 14 augustus vijf dagen geen treinen. Tijdens de werkzaamheden rijden er bussen in plaats van treinen.

Klik op LINK voor meer informatie op de pagina van de Gemeente Gilze en Rijen