Vanaf maandag 20 november kunnen alle kinderen kennismaken met een gloednieuwe ‘Sinterklaasserie Het Kloes TV Sinterklaasverhaal & De Vergeten Speelgoedkamer’. Bedenker en schrijver Anthony Bisschops lanceerde vandaag de titelsong op YouTube. De titelsong is geproduceerd door Edwin Balogh van EM-Music.

De serie speelt zich af in de fictieve plaats Kleinbeek. Opnames worden in en rondom de gemeente Gilze-Rijen, maar ook in Limburg gemaakt. De serie draait om het mysterie van De Vergeten Speelgoedkamer, waarin veel cadeautjes liggen die nog niet eerder zijn uitgedeeld. Maar hoe kan je nu zomaar een hele speelgoedkamer vergeten? En hoelang liggen deze cadeautjes daar al wel niet? Om antwoord te krijgen op die vragen mag je dit verhaal zeker niet missen.

In de serie zien kinderen een aantal bekende Kloes TV gezichten terug, de cast bestaat uit Arianne Moes, Maryse van Rie, en Anthony Bisschops. Er is een gastrol voor Maud van der Meer, die haar debuut maakt als eerste burgemeester van Kleinbeek en uiteraard is Prima Piet er ook bij!

De eerste aflevering is te bekijken op maandag 20 november om 16:00 uur exclusief bij Kloes TV op YouTube.