Het is weer bijna carnaval. Op zaterdag 10 februari is het zover. Burgemeester Derk Alssema en jeugdburgemeester Amina Andresen geven dan in De Schakel in Gilze symbolisch de sleutels van de gemeente aan de carnavalsprinsen en -prinses. Iedereen is hierbij van harte welkom!

Locatie is De Schakel
Dit jaar is de locatie cultureel centrum De Schakel aan de Kerkstraat 104 in Gilze. De carnavalsverenigingen verzorgen de organisatie.

Ontvangst carnavalsverenigingen
Tijdens deze bijeenkomst ontvangt het college van burgemeester en wethouders de carnavalsverenigingen uit de kernen Gilze, Rijen, Molenschot, Hulten, de Kiekendieven en andere belangstellenden. Ook de jeugdburgemeester is aanwezig. Het programma is van 10.11 tot 12.30 uur. De zaal is open vanaf 09.45 uur.

Programma
De carnavalsverenigingen hebben weer een gezamenlijk programma voorbereid. Ook dit jaar kunt u weer een programma vol verrassingen verwachten.
Wij nodigen u van harte uit om het programma met ons mee te beleven.