Tonen foto’s project #indeherhaling bij kringloopwinkel maakt de cirkel rond

Tijdens Kunstweek Gilze en Rijen 2023 werd er een expositie georganiseerd met kunstwerken die door kunstenaars en creatieve inwoners uit Gilze en Rijen waren gemaakt met gebruikte artikelen en een pop, afkomstig van kringloopwinkel La Poubelle. Om de cirkel rond te maken, worden foto’s van deze kunstwerken de komende weken getoond bij de bekende kringloopwinkel in Rijen.

De expositie in november 2023 van het kunstproject #indeherhaling was slechts één zondag in MFA de Molenwiek te bezoeken. Daardoor was niet iedereen in staat om de creaties van en geïnspireerd op kringloopartikelen te komen bekijken. Omdat de werken zelf te kwetsbaar zijn om bij La Poubelle te exposeren, kwam de werkgroep Kunstweek Gilze en Rijen op het idee om foto’s van de kunstwerken in de kringloopwinkel te tonen.

Deze foto-expositie werd mede mogelijk gemaakt door FUJIFILM in Tilburg, die kosteloos de fraaie foto-afdrukken verzorgde, en medewerking van het enthousiaste team van kringloopwinkel La Poubelle. Zo heeft kunstproject #indeherhaling een mooi vervolg gekregen en is de cirkel rond gemaakt.