RIJEN: inleveren bij de parkeerplaats achter voormalig café/restaurant ’t Boerke, bereikbaar via de Pastoor Oomenstraat van 09.00 tot 12.00 uur.
MOLENSCHOT: inleveren van alleen oud gereedschap bij Schoolstraat 18 van 09.00 tot 11.00 uur.

Kledinginzameling
Uw donatie komt ten goede aan het onderwijsproject van Cordaid in het Shabee Sombo district in Ethiopië.
Wat mag u allemaal inleveren?
Naast kleding en schoenen kunnen speelgoed, knuffels en huishoudtextiel zoals dekbedovertrekken (graag compleet met kussenslopen), lakens, handdoeken, theedoeken, vaatdoeken, washandjes en zakdoeken worden ingeleverd. Graag apart van de kleding verpakt in een gesloten plastic zak. We nemen geen gordijnen, vloerbedekking, tuinkussens en tafelkleden aan.

Inzameling (oud)gereedschap
Bij de leden van Weggeefhoek Rijen is grote behoefte aan gereedschap. Ook zij staan voor onderhoud en reparatieklussen in en om huis. Geld om die klussen door iemand anders te laten doen ontbreekt vaak. Ze moeten het dus wel zelf doen. Als dan ook het geld ontbreekt om gereedschap aan te schaffen, dan kom je toch niet verder.
Het oude gereedschap dat bij u geen dienst meer doet, al een tijd werkeloos in de schuur ligt, kan dus nog goed van pas komen bij iemand anders. Ook als het defect is kan het wellicht nog bruikbaar gemaakt worden door het Repair Café in Rijen.
Dit is het moment om uw oude gereedschap op te ruimen. Lever het bij ons in, dan zorgen wij dat het bij Weggeefhoek terecht komt. Zij zorgen er op hun beurt voor dat het gereedschap bij hun leden terecht komt. Zij zijn daar erg mee geholpen.