Wie kent deze man nou niet?
Hij speelde in Nederland in verschillende musicals en heeft menig persoon besmet met zijn musical virus. DJ woont, samen met zijn man Joost, voortaan op Sint-Maarten en samen hebben ze daar Freegan Food Foundation opgezet. Zij halen afgekeurd voedsel op en maken daar de lekkerste vegan maaltijden van. Iedere maand profiteren 3000 gezinnen van dit project. Ze hebben een vegan voedselbank waar wekelijks 100 gezinnen gratis gezonde boodschappen kunnen doen. Ze zijn ook weer theaterlessen gaan geven op Sint-Maarten, want ja het theaterbloed kruipt waar het niet gaan kan! In de zomer willen ze naar Nederland komen om workshops te geven en natuurlijk komen ze ook naar Rijen toe. Al het geld wat zij hierbij ophalen gaat naar hun foundation. Op zondag 14 juli zal DJ verschillende workshops verzorgen bij Café-Eeterij ’t Vermeack, Rijksweg 115 in Rijen. De kosten zullen €50,- voor een workshop van 2 uur zijn. De tijden per leeftijdsgroep zullen zijn:
· 13-15 uur van 8 t/m 12 jaar
· 15:30-17:30 uur 13 t/m 17 jaar
· 18-20 uur 18 t/m – jaar
Wil jij graag meedoen met deze workshop stuur dan een mailtje naar info@theaterschoolbabzz.nl en dan krijg je alle informatie