Harmonie Vlijt en Eendracht sloot bij dit feestjaar aan!

In het weekend van 25 en 26 mei stonden ruim 125 leden van Theaterschool Babzz op het podium en daar kwamen ook nog eens de 50 leden van Harmonie Vlijt en Eendracht bij.

Aangezien Theaterschool Babzz het afgelopen jaar 10 jaar bestond wilden zij dat groots vieren. Heel het jaar was er feest en dit feestjaar werd afgesloten met een grote voorstelling in Theater de Bussel in Oosterhout. Babs had aan Harmonie Vlijt en Eendracht gevraagd om de Theaterschool te begeleiden bij deze grote voorstelling. In januari pas begonnen met repeteren en na een paar gezamenlijke repetities was het op zaterdag 25 mei zo ver. De Dreamerzz, Vocalzz, Greatzz, Adultzz en Performerzz stonden samen op het podium in de musical “De Zzavanne” en zij werden begeleid door Harmonie Vlijt en Eendracht. De harmonie speelden de sterren van de hemel, de Theaterschool speelde alsof ze nooit wat anders deden en het publiek ging uit hun dak. Wat was dit een geweldige show!

Op zondag 26 mei waren eerst de Specialzz, Babbelzz en SingerzzKidzz aan de beurt. Zij speelden een verkorte versie van “De Zzavanne”, namelijk “De Zzavanne Speciaal” Dit was voor het eerst dat zij echt samen speelden en wat deden ze het onwijs goed. Hoe geweldig is het om zoveel verschillende mensen samen op het podium te zien. Er zaten veel trotse mensen in de zaal!
Op zondagmiddag speelden de andere groepen nog eenmaal “De Zzavanne” en weer speelden iedereen alsof hun leven ervan afhing. Toen het doek viel vielen er ook heel wat traantjes, maar vooral van blijdschap want wat was iedereen trots op zichzelf en op elkaar. Het is zo mooi om te zien hoe dankbaar en lief alle leerlingen zijn naar elkaar.

Wij hebben veel mensen om te bedanken maar die zullen we voorbij laten komen op onze socials. Hier willen we vooral Harmonie Vlijt en Eendracht bedanken. Het was een hobbelige weg maar we hebben het gedaan en wat zijn we trots! BEDANKT voor jullie steun! Op naar een volgende keer!