Details:

Het Gilze Rijens Industrieel Contact is de ondernemersvereniging in de Gemeente Gilze en Rijen. Als gesprekspartner voor de gemeentelijke- en provinciale overheid behartigt het GRIC de belangen van meer dan 200 aangesloten ondernemingen op het gebied van milieuzaken, ruimtelijke ordening en infrastructuur.

Tevens houdt het GRIC een vinger aan de pols ten aanzien van beleids-ontwikkeling op diverse aspecten die betrekking hebben op de bedrijventerreinen Broekakkers en Midden Brabant Poort in Gilze en Haansberg en Paarse Strook in Rijen en praat het GRIC mee over de ontwikkeling en invulling van nieuwe zaken die ondernemend Gilze en Rijen raken.

Daarnaast onderhoudt het GRIC goede contacten met collega verenigingen in de regio.

Buiten het feit dat de vereniging oog heeft voor de belangen van haar leden en deze belangen daar waar nodig zo goed mogelijk behartigt, is het GRIC uiteraard ook een netwerk waar onze leden op vele manieren met elkaar in contact kunnen komen. Dat kan zowel door deel te nemen aan de vele activiteiten die door het jaar heen worden georganiseerd zoals netwerkavonden en ontbijtsessies met speciale thema’s, als door lid te worden van onze groep op LinkedIn. Het is eenvoudig om met elkaar in contact te komen, elkaar te helpen en van elkaar te leren. Kortom, een actieve vereniging met oog voor wat ondernemers bezig houdt.

Voor de activiteiten van onze vereniging verwijzen wij u graag naar onze Agenda


Contactgegevens:

Adres: De Vucht 40
5121 ZM Rijen

Website: http://www.gric.nl
Telefoon: 06-126 98 606

 

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

facebookpagina facebookpagina

 

 

 

gric, ondernemer, ondernemersvereniging