Details:

Kids Wonderland is het allermooiste overdekte avonturenpark voor kinderen tot en met twaalf jaar. Geniet tot 19.00 uur, want zodra de avond valt is Kids Wonderland feeëriek verlicht… Geniet van sfeervolle lichtjes, verse pannenkoeken, warme chocolademelk en nog veel meer in Kids Wonderland.

Sokken zijn verplicht (ook voor volwassenen) in Kids Wonderland. In het Vlinderslot en de Bubbelbaan zijn dichte schoenen verplicht. We adviseren een lange broek voor het gebruik van de glijbanen. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij de receptie.
Kinderen spelen naar hartelust in de bijzondere werelden van Kids Wonderland met glijbanen, trampolines en een spannende laser-game.

Ouders kunnen er genieten van koffie met een broodje op het dek van het Galjoen óf ze gaan mee op een fantastisch avontuur. Laat je betoveren door de magie van Kids Wonderland. Speel alvast spelletjes en lees het verhaal achter Kids Wonderland… Ga mee op avontuur!


Contactgegevens:

Adres: Molenschotsebaan 21
5124 NG Molenschot

Website: http://www.kidswonderland.nl
Telefoon: 0161-411516

 

Openingstijden:

Maandag Gesloten (m.u.v. schoolvakantie regio zuid)
Dinsdag Gesloten (m.u.v. schoolvakantie regio zuid)
Woensdag 10:00 - 19:00
Donderdag 10:00 - 19:00
Vrijdag 10:00 - 19:00
Zaterdag 10:00 - 19:00
Zondag 10:00 - 19:00

 

facebookpagina facebookpagina

 

 

 

binnenspeeltuin, speeltuin, buitenspeeltuin, overdekt, kinderfeest, kinderfeestje, molenschot, rijen, gilze, hulten, horeca, eten, drinken