Details:

Peuterspeelgroep Harlekijn biedt peuters de gelegenheid om onder deskundige begeleiding met leeftijdsgenootjes te spelen. Het doel daarbij is uw peuter spelenderwijs in zijn of haar ontwikkeling te stimuleren.

Doel en opzet:
Peuterspeelgroep Harlekijn biedt peuters de gelegenheid om onder deskundige begeleiding met leeftijdsgenootjes te spelen.
Het doel daarbij is uw peuter spelenderwijs in zijn of haar ontwikkeling te stimuleren. We gebruiken daarbij Uk en Puk. Uk en Puk stimuleert de brede ontwikkeling van peuters. Want de eerste stapjes op het gebied van taal, rekenen en sociale vaardigheden komen allemaal aan bod. Al deze ontwikkelingsgebieden worden d.m.v. observatie methode “KIJK”in beeld gebracht, zodat de ontwikkeling van uw peuter stapsgewijs te volgen is.
De peuter wordt spelenderwijs structuur aangeleerd door gezamenlijk het speelgoed op te ruimen, het toiletritueel en te blijven zitten tijdens het eten en drinken.


Contactgegevens:

Adres: Burgemeester Sweensplein 7
5121 EM Rijen

Website: http://muzerij.nl
Telefoon: 0161-223074

 

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

facebookpagina facebookpagina

 

 

 

peuterspeelzaal, rijen, muzerij, dagverblijf, kinderen, kind, kids