Details:

Bij onze speelzaal zijn alle kinderen van 2 tot en met 4 jaar welkom om in een van de vijf groepen, twee dagdelen per week te komen spelen.

Doel en Opzet
Bij onze speelzaal zijn alle kinderen van 2 tot en met 4 jaar welkom om in een van de vijf groepen, twee dagdelen per week te komen spelen. Door hen onder begeleiding in groepsverband samen te brengen, willen wij de ontwikkeling van de peuters bevorderen. Natuurlijk mogen de peuters zelf kiezen waarmee ze willen spelen. De twee vaste pedagogisch medewerkers per groep stimuleren de peuters om gebruik te maken van het aanwezige spelmateriaal en mee te doen aan korte opdrachtjes en activiteiten. We werken elke periode met een thema volgens Uk en Puk / Taallijn, (interactief voorlezen) waarin een prentenboek centraal staat. Bij de start van het thema ontvangt u een nieuwsbrief. In het begin van het schooljaar presenteren wij een thema tijdens een infoavond. (voor ouders en peuters)


Contactgegevens:

Adres: Kerkstraat 104
5126 GD Gilze

Website: http://muzerij.nl
Telefoon: 06-55011196

 

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

facebookpagina facebookpagina

 

 

 

muzerij, peuterspeelzaal, gilze, dagverblijf, onderwijs