Details:

V.V. Rijen

Voetbalvereniging Rijen is in 2003 ontstaan uit een fusie tussen RAC en EVV. De oudste oprichtingsdatum (RAC) is overgenomen: 12-08-1928. De meeste seniorenteams van Rijen spelen hun wedstrijden op zondag. Daarnaast hebben we sinds een aantal jaren ook twee zaterdag seniorenteams. De jeugdelftallen spelen hun wedstrijden ook op zaterdag. De vereniging telt ruim 800 leden waarvan de voetballende leden uitkomen in ruim 40 teams.

Tenue
Het mooie tenue van v.v. Rijen bestaat uit een geel shirt, een groene broek en groene kousen. Het tenue wordt door de vereniging aan alle teams beschikbaar gesteld. Voetbalschoenen, scheenbeschermers, het trainingstenue en andere accessoires moeten de leden zelf aanschaffen.

Vrijwilligers
Alle werkzaamheden binnen de vereniging worden uitgevoerd door vrijwilligers, uitgezonderd de trainer voor de seniorenselectie en enkele andere gediplomeerde trainers. Voor sommige taken kan een vrijwilligersvergoeding worden uitgekeerd.

Indeling in categorieën
Voetballers onder de vlag van de KNVB worden in een bepaalde categorie ingedeeld op basis van leeftijd/geboortejaar.

Categorie Geboortejaar
Senior Voor 1997
A-junior 1997-1998
B-junior 1999-2000
C-junior 2001-2002
D-pupil 2003-2004
E-pupil 2005-2006
F-pupil 2007-2008
V.v. Rijen accepteert aanmeldingen van kinderen vanaf 5 jaar (trainen). Vanaf 6 jaar kunnen ze worden ingedeeld in een team van de F. 2009-2010

In overleg kan een speler worden ingedeeld in een hogere of lagere categorie dan de categorie waarin de speler op basis van zijn leeftijd in ingedeeld zou worden. Voor een lagere categorie dient bij de KNVB dispensatie te worden aangevraagd.

Daarnaast kennen we ook de volgende categorieën:

Categorie
G-speler Ook wij kennen teams voor gehandicapten, het zogenaamde G-voetbal. Het G-voetbal is niet leeftijdgebonden.
35+ Je kan uitkomen voor het 35+ voetbalteam. De 7 tallen spelen op een half veld en voetballen op vrijdag avond.
Niet spelend lid Leden die alleen willen/kunnen trainen en leden die ondanks dat ze niet meer voetballen aan de vereniging verbonden willen blijven.
Medewerker Leden die alleen een vrijwilligerstaak uitvoeren.

Trainen
Ieder lid kan 2 maal per week te laten trainen, mits hier voldoende trainers voor zijn en mits er voldoende animo is van de betreffende categorie spelers.

Dames/meisjes
Binnen v.v. Rijen is er één damesteam bij de senioren. Daarnaast zijn er binnen onze vereniging ook een aantal meisjesteams ingedeeld.

Fair Play
Wij kennen een FAIR PLAY beleid (zie formulieren) en achten de begrippen sportiviteit en waarden en normen zeer hoog. Incidenten kunnen worden gemeld via de mail: FairPlay@vvrijen.nl Let op: je moet zijn ingelogd om de pagina formulieren te kunnen openen.


Contactgegevens:

Adres: Sportparkweg 5
5121 MP Rijen

Website: https://www.vvrijen.nl
Telefoon: 0161-223309

 

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

facebookpagina facebookpagina

 

 

 

voetbal, rijen, voetbalclub, sport, rijen, damesvoetba, meisjes, jongens