Eerder informeerden wij u over het afscheid van burgemeester Jan Boelhouwer eind deze maand.

In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe, verscherpte maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De maatregelen gelden in ieder geval tot het eind van deze maand. Zo worden bijeenkomsten met meer dan 100 personen in heel Nederland afgelast.

Dit is de aanleiding om de bijeenkomst ‘Jan en alleman’ op 21 maart ter gelegenheid van het afscheid van burgemeester Jan Boelhouwer in De Schakel in Gilze te annuleren. Burgemeester Jan Boelhouwer: “Gegeven de omstandigheden is de bijeenkomst annuleren de enige juiste beslissing. Ik heb buitengewoon veel waardering voor iedereen die zich heeft ingespannen om een mooie bijeenkomst voor te bereiden. Veel dank daarvoor.”

Ook de bijzondere raadsbijeenkomst voor genodigden van 26 maart 2020, waarin bestuurlijk zou worden stilgestaan bij het afscheid van burgemeester Jan Boelhouwer, gaat niet door.