Op zondag 12 september verrichtte wethouder David Vermorken de officiële opening van de vernieuwde thuisbasis van RHV in Rijen. Hiermee is de multifunctionele accommodatie (MFA) aan de Sportparkweg 21a in Rijen weer volledig in gebruik. Medegebruiker en nieuwe buurman budovereniging Rijen startte haar sportseizoen al op 4 september in de verbouwde MFA.

“RHV zit voor de handbalbuitencompetitie helemaal op haar plek op deze locatie. De komst van de budovereniging Rijen naar Sportpark Vijf Eiken maakte een verbouwing noodzakelijk. Na deze verbouwing kunnen RHV en budovereniging weer jaren vooruit aan de Sportparkweg.. Het feit dat handbal- en budovereniging hier samen onder een dak zitten en het sportpark ook nog gebruikt wordt voor voetbal, hockey, tennis, padel en handboogschieten laat zien wat voor een veelzijdig sportaanbod we hebben in onze gemeente.” vertelt wethouder David Vermorken (sport).