De komende tijd zitten we met z’n allen weer in een lockdown door een nieuwe variant op het virus. VIPvoorelkaar en 9 andere vrijwilligersorganisaties hielpen inwoners tijdens de vorige lockdown met Gilze Rijen Helpt!
Wij helpen nog steeds en ook nu in een nieuwe lockdown staan vrijwilligers weer klaar om te helpen. Dat doen zij graag en goed.

• Heeft u hulp nodig bij een boodschap?
• Vindt u het fijn om een praatje te maken met één van onze vrijwilligers?
• Heeft u vervoer nodig naar de huisarts of het ziekenhuis?
• Lijkt het u leuk samen met een maatje buiten te wandelen of te fietsen?
• Staat uw vraag hier niet tussen?

Belt u ons gerust. We denken graag met u mee. Weten wij het antwoord niet of moet u ergens anders zijn? Dan zorgen wij dat uw vraag op de goede plek terecht komt. Wij werken samen met vrijwilligersorganisaties, het dorpsteam en de gemeente Gilze en Rijen.

BEREIKBAARHEID KERSTVAKANTIE
Tijdens de kerstvakantie zijn we elke werkdag telefonisch bereikbaar van 10.00-16.00 uur. Vanaf maandag 10 januari zijn we weer bereikbaar van 9.00-17.00 uur. U kunt ons ook mailen via: viploket@vipvoorelkaar.nl

ACTIVITEITEN GEANNULEERD
In verband met de huidige strenge coronamaatregelen zijn de Culturele Centra de Boodschap en de Schakel gesloten. Al onze activiteiten en de inloopuren zijn geannuleerd tot en met 14 januari. U kunt op het bord (onder de roltrap in winkelcentrum De Laverije) veel informatie vinden over onze projecten en vacatures. We houden u op de hoogte over onze activiteiten via onze website en de Facebook- en Instagrampagina, via het Weekblad en via Hallo Gilze Rijen.