Op 16 maart 2021 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Dit keer stellen wij onze nummer 10 op de kandidatenlijst, Gerrold de Bruijn, aan u voor.

VV Gilze
Gerrold de Bruijn (51) is een betrokken Gilzenaar, is getrouwd, vader van twee zoons. En is actief als leider / trainer bij zijn VV Gilze. “Veel verenigingen draaien op vrijwilligers. In Gilze en Rijen hebben we een actief verenigingsleven. De belangeloze inzet van al deze vrijwilligers moet gewaardeerd worden”, aldus Gerrold. De PvdA Gilze en Rijen steekt deze waardering voor onze vrijwilligers niet onder stoelen of banken en heeft dit al meermaals uitgesproken in commissie en gemeenteraad.

FNV
Gerrold is via zijn werk actief in de FNV vakbeweging. Gerrold hierover: “Ik kom graag op voor goede arbeidsomstandigheden voor werknemers!” Gerrold staat dan ook voor werk met zekerheid voor iedereen en een eerlijke beloning, dat vindt hij terug bij de PvdA: “Iedereen wil graag een zinvol bestaan. Dat betekent dat ook voor mensen met een beperking voldoende moeten mogelijkheden geboden worden, samen met het bedrijfsleven in en om Gilze en Rijen, maar ook binnen onze eigen ABG organisatie”.

Informatie
Een stem op Gerrold de Bruijn is een stem op de PvdA! Vragen aan Gerrold? Jij kunt hem gewoon bellen 06-51607559 of mailen gerrold@home.nl , ook na 16 maart!
Kijk voor het complete verkiezingsprogramma op de website: gilzerijen.pvda.nl
Volg ons ook op Insta: @pvdagilzeenrijen of op Facebook: PvdA Gilze en Rijen
@gemeenteraadverkiezingen @gilzerijen