Op 14, 15 en 16 maart waren de gemeenteraadsverkiezingen. De VVD wist hierbij twee zetels in de gemeenteraad te halen. Lijsttrekker David Vermorken: “Helaas zijn wij de derde zetel die wij vier jaar geleden wonnen kwijt geraakt. Maar ik ben blij dat we ons lokale liberale geluid weer in de raad mogen laten horen. Wij danken alle inwoners van Gilze en Rijen die ons hun vertrouwen hebben gegeven en op ons gestemd hebben. Wij zullen ons weer positief en constructief inzetten voor onze vier dorpen”

Felicitaties
De felicitaties zijn natuurlijk voor de twee grote winnaars van deze verkiezingen: Kern’75 en Groen Gilze en Rijen. Het is knap dat het Kern’75 voor de zoveelste keer gelukt is om als grootste partij uit de verkiezingsstrijd te komen. En GGR haalt bij hun eerste verkiezingsdeelname meteen zes zetels. Zij hebben beiden een kracthige campagne gevoerd waarbij ze veel mensen aan zich hebben weten te binden. Dat is knap.

Nieuwe VVD-fractie
De nieuwe VVD-fractie zal bestaan uit Hans van Nistelrooij en David Vermorken. David is inmiddels door de fractie ook weer gekozen als fractievoorzitter. David: “Samen met onze commissieleden en steunfractie gaan wij uiteraard aan de slag voor onze vier dorpen. Dat doen we zoals altijd positief en constructief. Er liggen immers grote opgaven te wachten voor onze gemeente: meer woningen voor onze inwoners, een haalbare en betaalbare energietransitie, minder overlast door meer BOA’s in te zetten en het behouden van de lage woonlasten en goed financieel beleid. Alleen door samen te werken kunnen we die opgaven aan. Zo blijven onze vier dorpen goed en worden ze beter.”

Doe mee!
De deur van de lokale VVD Gilze en Rijen staat altijd open voor mensen die mee willen denken of met ons aan de slag willen voor onze vier dorpen! En uiteraard ook voor inwoners, ondernemers en verenigingen die met een probleem of uitdaging zitten. Je kunt ons bereiken via mail@vooronzevierdorpen.nl, Facebook en Instagram.