VIPvoorElkaar

Steeds meer inwoners maken gebruik van de vervoersservice AutoMaatje. Onlangs heeft zelfs de 200e deelnemer zich aangemeld!

 Mevr. Loes Vrolijk – 200 ste deelnemer Automaatje

 

 

 

 

 

ANWB AutoMaatje Rijen is een vervoersservice van VIPvoorElkaar waarbij vrijwilligers minder mobiele plaatsgenoten op verzoek vervoeren. Het is een aanvulling op de bestaande vervoersdiensten. AutoMaatje is ingezet als middel om inwoners langer te laten deelnemen aan het maatschappelijke en sociale leven. Het kan gaan om een rit naar het ziekenhuis, de dokter of fysiotherapeut, maar ook gewoon voor leuke uitjes als een bezoekje aan familie of vrienden, naar de kapper of gezellig winkelen.
Vanwege het groeiende aantal deelnemers breiden we de telefonische bereikbaarheid uit van 3 naar 5 dagen. Voortaan is AutoMaatje dus telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 12.00 uur!
Het verzoek de ritten minimaal 2 werkdagen van tevoren aan te vragen blijft gelden. Het kan erg druk zijn met aangevraagde ritten, dus bel op tijd als u een rit wil plannen.

Om alle aangevraagde ritten te kunnen blijven plannen, zijn we dringend op zoek naar extra vrijwilligers! Houdt u van autorijden en bent u een paar uur per week beschikbaar, dan komen we heel graag met u in contact! Als vrijwilliger bij AutoMaatje vervoert u onze deelnemers met uw eigen auto tegen een vergoeding van €0,35 per kilometer.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden bel of mail dan naar AutoMaatje:
automaatje@vipvoorelkaar.nl of 06-21312756.
Of kijk op www.vipvoorelkaar.nl/automaatje-1