Ben jij een jongere met interesse in duurzaamheid en kansengelijkheid? Lees dan verder!

De wereldwinkel gevestigd in Rijen biedt een groot assortiment aan fairtrade producten, wat betekent dat de producten milieuvriendelijk zijn geproduceerd met respect voor de arbeidsrechten en een eerlijke werkwijze in de corporaties en andere kleine ondernemingen. Mensen kunnen prettig winkelen en een persoonlijk cadeau halen voor iemand met een bijzonder verhaal erachter.

Voor de wereldwinkel zijn we op zoek naar jonge vrijwilligers tussen de 16 en 28 jaar die graag hun steentje willen bijdragen aan een betere wereld.

Wat kan jij doen?
– Activiteiten organiseren zoals de SDG vlaggendag
– Meedenken over onze bereik op sociale media

Wat jij ervoor terugkrijgt:
Een hoop gezelligheid, uitjes en een hecht team van vrijwilligers. Bijna 20 enthousiastelingen zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor eerlijke handel met respect voor de mens, natuur en milieu.

Onze Wereldwinkel is al meer dan 40 jaar dé winkel voor hoogwaardige, persoonlijke cadeaus in Rijen. Wereldwinkel Rijen is financieel gezond en er is veel aandacht voor ontwikkeling en eigen initiatief.

Klinkt dit interessant? Neem dan contact met ons op via 0643921540