Op zaterdag 13 mei a.s. presenteren Culturele Centra Gilze en Rijen het theaterseizoen 2023-2024 tijdens het jaarlijkse en inmiddels populaire ProefTheater. Vanaf 19.30 uur kan iedereen genieten van vier live-acts en heel veel kleine voorproefjes van het nieuwe theaterseizoen in de theaterzaal van Cultureel Centrum De Boodschap in Rijen. De presentatie is in handen van illusionist en presentator Niels Houtepen.

Wie er die avond komen optreden is nog geheim, maar voorgaande jaren hebben al bewezen dat het een spetterende avond wordt. Gasten kunnen genieten van een gevarieerd programma, lekkere hapjes, gezelligheid en maken bovendien kans op kaarten voor voorstellingen.

Na afloop van het ProefTheater krijgen de bezoekers exclusief de kans om als eerste kaarten voor het nieuwe seizoen te bestellen.

Niet iedereen weet het, maar Gilze én Rijen hebben beiden een eigen theaterzaal met 350 zitplaatsen, waar een volledig theaterprogramma te zien is elk jaar. Zo waren afgelopen jaren o.a. Guido Weijers, René van Meurs, Christel de Laat, Stefano Keizers en Steven Brunswijk te zien in De Schakel en De Boodschap. In een klein theater is het net anders kijken en beleven, ook voor de cabaretier of muzikant. Het publiek zit dicht op het podium en dat maakt een voorstelling heel intiem.

Voor iedereen die graag eens wil komen kijken in de gezellige theaterzaal van De Boodschap en het nieuwe theaterseizoen wil zien, proeven en beleven, zijn kaarten voor het ProefTheater te bestellen via www.ccgr.nl of aan de kassa.

Zaterdag 13 mei om 19.30 uur in CC De Boodschap
Entree: € 7,50