Geef uw mening over invulling Wilhelminaplein Rijen

Het Wilhelminaplein krijgt een nieuwe vorm. In het najaar van 2022 kond u meedenken over de invulling van het plein. Met deze inbreng heeft Wissing Ruimtelijke Denkers drie ontwerpen gemaakt voor het Wilhelminaplein. We horen graag wat u van de ontwerpen vindt. U bent daarom van harte welkom tijdens een inloopavond op donderdag 8 juni in ’t Vermaeck, Rijksweg 115 in Rijen. U kunt tussen 18.00 en 20.30 uur vrij binnen lopen.

Winkels en appartementen aan de oostkant
Aan de oostkant van het plein is begonnen met de bouw van winkels en appartementen. In de komende jaren richten we het hele Wilhelminaplein opnieuw in. Daarbij houden we ook rekening met uitdagingen zoals hittestress en wateroverlast.

Ontwerp kiezen voor het uitwerken van de plannen
Tijdens de inloopavond laten we u de ontwerpen zien en kunt u uw mening geven. Daarna besluiten we met welk ontwerp we de plannen verder uitwerken. Uw mening is belangrijk. Samen zorgen we dat het Wilhelminaplein in de toekomst een fijne plaats is in het centrum van Rijen.