Vanaf vrijdag 9 juni staat de weekmarkt Gilze op een nieuwe locatie in Gilze. De markt is vanaf dan wekelijks op het plein voor DA-Readshop-Thuis bij Hapers en in een klein deel van de Nieuwstraat voor huisnummer 21.
De markt is open van 08.00 tot 12.30 uur. Gaat u de markt bezoeken? De markt is op de fiets of te voet goed bereikbaar.
Komt u met de auto? U kunt parkeren op de parkeerplaats achter de Jumbo.

Winkels bereikbaar
De Nieuwstraat is vanaf 9 juni iedere vrijdagochtend van 04.30 tot 14.00 uur afgesloten voor verkeer. Het gaat om het deel vanaf de kruising met de Korte Wagenstraat tot en met het Melkpad (het pad langs de Jumbo). Ook geldt er een parkeerverbod voor de parkeerplaatsen aan de voorkant van Thuis bij Hapers.
Winkels en bedrijven in het eerste deel van de Nieuwsstraat zijn gewoon bereikbaar via het Bisschop de Vetplein.