Op donderdag 4 en vrijdag 5 januari 2024 is de nieuwjaarsontmoeting op de weekmarkten in Rijen en Gilze. Vorig jaar maakten veel mensen van de gelegenheid gebruik om langs te komen. Sluit u dit jaar ook aan? Het is een mooi moment om elkaar een goed nieuwjaar te wensen. Burgemeester Derk Alssema, de wethouders Marielle Doremalen, Corné Machielsen en Merijn Scheifes, gemeentesecretaris Monique van Bavel, raadsgriffier Saskia van Dijk en gemeenteraadsleden zijn er ook met worstenbrood, appelflappen en een gezonde traktatie voor de kinderen.

Hoe laat?
De nieuwjaarsontmoeting in Rijen is op donderdag 4 januari bij de weekmarkt in winkelcentrum De Laverije. Burgemeester en wethouders zijn van 13.30 uur tot 15.00 uur te vinden bij de roltrappen in het winkelcentrum. Op vrijdag 5 januari is de nieuwjaarsontmoeting op de weekmarkt aan de Nieuwstraat in Gilze. Burgemeester, wethouders en gemeentesecretaris zijn er tussen 10.00 uur en 11.30 uur. Op beide markten kijkt burgemeester Derk Alssema kort terug op 2023 en blikt hij met u vooruit op 2024. Dat doet hij in Rijen rond 14.15 uur en in Gilze rond 11.15 uur.

Graag tot ziens op een van onze nieuwjaarsontmoetingen!