Burgemeester Derk Alssema heeft besloten een terrein en alle gebouwen op dit terrein aan de Broekdijk in Hulten voor 12 maanden te sluiten. Op 30 november 2023 vond de politie daar een groot drugslaboratorium. Er werden vier personen aangehouden.

Het is verboden het terrein en de gebouwen op het terrein te gebruiken en te betreden tot 23 januari 2025. Met deze tijdelijke sluiting maken we een eind aan drugsoverlast vanuit deze plek. We hebben omwonenden in een brief geïnformeerd over deze maatregel.

Melden helpt!
Drugs gaan gepaard met overlast, criminaliteit en brandgevaar. De gemeente Gilze en Rijen en de politie gaan dit zoveel mogelijk tegen. De hulp van inwoners helpt daarbij. Ervaart u drugsoverlast? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Deze onafhankelijke meldlijn stuurt de meldingen daarna door naar de politie.