Op zaterdag 17 en zondag 18 februari exposeren Margo van Zummeren en Will Schrauwen (beide uit Tilburg) in het atelier CS2 Stationplein 2 in Rijen.
Uitgangspunt voor hun beeldend werk is hun zoektocht naar hun persoonlijk erfgoed. Ontstaan doordat beide ouders zijn geboren in Nederlands – Indië. Hun gemeenschappelijke interesse en zoektocht over ‘tempo doeloe’ groeide uit tot iets groters. Ze zijn gaan tekenen en schilderen over hun gedeelde geschiedenissen. Maar ook over de geschiedenis van Nederlands – Indië. Verleden, heden en toekomst is de verbindende factor in hun werk. Onderwerpen als kolonialisme, de Jappentijd, repatriëring en het huidige Indonesië zijn onder andere uitgangspunten van hun werk. De reis naar Indonesië, afgelopen zomer, heeft hen nog meer diepgang aan hun werk gegeven.

U bent van harte welkom tussen 14:00 en 17:00 uur op beide dagen.