Details:

Café – Feesterij ’t Engeltje te Molenschot is centraal gelegen tussen Breda, Tilburg (Reeshof) en Oosterhout. De gasten die wij mogen ontvangen komen veelal uit deze steden en naburige dorpen zoals: Gilze, Rijen, Hulten, Bavel en Dorst.

Gevestigd op de voor een dorp traditionele plek, naast de kerk. Uitkijkend op de bekende St. Anna kapel is het pand van omstreeks 1847. Ons familiebedrijf kan terug kijken op bijna 30 jaar ervaring in de horeca. Binnen en op ons gezellige terras hebben wij een kleine kaart waardoor wij een perfecte stop zijn voor fietsers, wandelaars en motorrijders.

Naast ons café, de cafetaria en ons terras biedt in onze feesterij volop mogelijkheden voor familiefeesten, bedrijfsfeesten, diners, vergaderingen, workshops, vrijgezellenfeesten, recepties, reünies en een lekkere lunch. Elders op deze website kunt U hier meer over lezen.

Wij hopen U binnenkort te mogen begroeten in onze zaak,

Carlo en Nicole van Engelen.


Contactgegevens:

Adres: Schoolstraat 3
5124 RM Molenschot

 

Website: https://www.t-engeltje.com
Telefoon: 0161-411892

 

 

Openingstijden:

Maandag 11.00 uur
Dinsdag 11.00 uur
Woensdag Gesloten
Donderdag 11.00 uur
Vrijdag 11.00 uur
Zaterdag 11.00 uur
Zondag 11.00 uur

 

 

facebookpagina facebookpagina

 

 

 

cafe, molenschot, horeca, lunch, diner, borrel