Details:
In het Brabantse dorpje Rijen, bij de hoofdingang van Vliegbasis Gilze-Rijen, staat Café – Eeterij – Spiegelzaal ’t Vermaeck. ‘t Vermaeck bestaat uit: Een gezellig bruin café, waar u in een sfeervolle ambiance gezellig een aperitief kunt nemen voordat u aan tafel gaat of gezellig kunt borrelen na afloop van het diner. Ook voor kleinere feesten tot ongeveer 80 personen of bedrijfsborrels kunt u hier terecht. Een sfeervolle eeterij, waar u in een ongedwongen sfeer kunt genieten van heerlijke gerechten, bereid met dagverse producten. Om u een beeld te geven wat voor gerechten er zoal geserveerd worden, kunt u alvast onze menukaart bekijken. U kunt bij ons terecht voor zowel lunch als diner. Een spiegelzaal, waar u kunt reserveren voor groepen van 20 tot 400 personen. De zaal kan op diverse manieren worden ingericht en is voorzien van spiegels aan alle zijden; vandaar de naam Spiegelzaal. Kortom, u kunt voor uw lunch, diner, bruiloft, receptie, feest, vergadering, bedrijfsborrel, barbecue of zakelijke bijeenkomst gebruik maken van: Café – Eeterij – Spiegelzaal ’t Vermaeck
Contactgegevens:

Adres: Rijksweg 115
5121 RD Rijen

Website: http://www.hetvermaeck.nl
Telefoon: 0161-240716

 

Openingstijden:

Maandag Gesloten
Dinsdag 11.00 uur - 23.00 uur
Woensdag 11.00 uur - 0.00 uur
Donderdag 11.00 uur - 0.00 uur
Vrijdag 11.00 uur - 01.00 uur
Zaterdag 11.00 uur - 01.00 uur
Zondag 11.00 uur - 22.00 uur

 

facebookpagina facebookpagina

 

 

 


 
cafe, rijen, uitgaan, eten, diner, drinken, dineren, horeca, bruiloft, trouwerij, feest, feestzaal