Details:

Bij Samen kunnen mensen komen genieten van een ontbijt tot aan een vroeg diner. Iedereen is welkom, van jong tot oud. Op de kaart staat een ruime keuze aan gerechten.

Samen een eigen zaak te beginnen, dát is altijd onze droom geweest! Die droom is werkelijkheid geworden in het prachtige en aangename Gilze. Samen is ook de naam van onze lunchroom. Want samen heeft voor ons een dubbele betekenis.

Dit is de plek die voor Gilze van groot belang is geweest. Hier aan de Heuvel stond D’n Door. Dé ontmoetingsplaats voor Gilze. Bij D’n Door kwamen generaties lang de mensen samen om met elkaar van het leven te genieten.

Het betekent ook dat wij, met onze gasten, van Samen weer een net zo aangename ontmoetingsplek willen maken als D’n Door voorheen was. Waar iedereen zich thuis en op z’n gemak voelt. Waar samen genoten kan worden van alles wat het leven goed en fijn maakt. Samen lunchen, Samen koffiedrinken. Samen aangenaam verpozen bij een high tea. Samen een pintje pakken, of heerlijk dineren onder het genot van een glaasje wijn.

Kom binnen in onze sfeervolle zaak en geniet! Jullie zijn van harte welkom.

Gastvrije groeten,

Erwin en Tresi


Contactgegevens:

Adres: Heuvelstraat 1
5126 CN Gilze

Website:
Telefoon: 0161-745061

 

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

facebookpagina facebookpagina

 

 

 

ontbijt, lunch, diner, horeca, eten, drinken, gilze, uitgaan, uit eten