Details:

Schipper richt zich op het mkb in Zuidwest-Nederland. Voor deze ondernemers zijn wij een professioneel klankbord. De vraagstukken van klanten zijn onze uitdaging. Wij leveren eenvoudig en overzichtelijk de beste oplossing.
Schipper: de adviseur naast de ondernemer

De Schipper Groep heeft alle kennis in huis om ondernemers in Zuidwest-Nederland met advies en ondersteuning op het gebied van financiën, personeel en organisatie ter zijde te staan. De ca. 350 professionals van de Schipper Groep werken vanuit een vijftal labels: Accountants, Fiscaal, Corporate Finance, Pensioen en Personeel & Organisatie. Daarnaast bieden wij vanuit Schipper Credion financieringsadvies en ondersteunen wij vanuit Sigma Personeelsdiensten ondernemers bij personeels- en salarisadministratie.

Vanuit ons kantoor in Rijen staan wij met zo’n 20 professionals naast ondernemers in de regio. Hierbij zullen wij nooit op de stoel van de ondernemer gaan zitten, maar er wel pal naast. Op deze manier werken we samen aan uw bedrijfsdoelstellingen.

Wij betrekken altijd de juiste expert bij uw vraagstukken. Of het nu gaat om bedrijfsopvolging, fiscale vraagstukken of vragen over uw pensioen, Schipper heeft de juiste specialist in huis.

Bent u benieuwd naar onze werkwijze of wilt u kennismaken met een van onze professionals? Neem dan contact met ons op.


Contactgegevens:

Adres: Atalanta 2
5121 MS Rijen

Website: https://www.schippergroep.nl
Telefoon: 0161-230006

 

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

 

facebookpagina facebookpagina

 

 

 

accountant, boekhouding, boekhoudkantoor, rijen, gilze, advies, adviseur, bedrijf, ondernemer