Details:

Het verkopen van je woning tegen de best haalbare condities is een vak apart. Dat we hier een grote meerwaarde in kunnen bieden blijkt gelukkig in de dagelijkse praktijk. Ook in de huidige markt boekt Kin Makelaars opvallend goede resultaten en onze succesformule groeit nog steeds. In onze ogen een gevolg van enerzijds onze alerte en veelzijdige verkoopaanpak en anderzijds een tomeloze en niet afnemende inzet. Mede daarom verkopen en verhuren we zo’n 1.000 woningen per jaar in de regio, waarvan 250 vanuit de vestiging Gilze & Rijen. Met tevreden kopers en verkopers. Daar zijn we trots op.


Contactgegevens:

Adres: Hoofdstraat 27
Rijen
Website: http://www.kinmakelaars.nl
Telefoon: 0161-244844

 

facebookpagina facebookpagina

 

 

 

makelaar, gilze, rijen, huis verkopen, huis, woning, huur, verhuur, koop, verkoop, aankoopmakelaar, verkoopmakelaar, hulten, mol