24-uurs muziekmarathon voor het goede doel!

Jouw verzoeknummer in de 24-uurs radio-uitzending op 15 en 16 januari? We gaan we iets doen voor jouw club, vereniging, horecagelegenheid, stichting of elk willekeurig goed doel, binnen de gemeente Gilze en Rijen.

Op 15 en 16 januari maken we met zoveel mogelijk DJ’s uit Gilze en Rijen een 24-uurs radio-uitzending vanuit de Studio Molenwiek te Molenschot. Voor 24 uur lang zijn we geen concurrenten, maar slaan we de handen ineen, om jouw club, vereniging, stichting of bedrijf een extra steuntje te bieden in deze tijd. Al sinds maart staan wij met zijn allen stil, nu komen we in actie, voor Gilze en Rijen!

Lees meer op de speciale facebookpagina:

https://www.facebook.com/DJsInActie

Nummers aanvragen

Jouw nummer ook op de radio? In deze 24 uur en in de tijd hiervoor, mag je nummers bij ons aanvragen, welke wij voor je zullen gaan draaien. Uiteraard vragen wij hiervoor een donatie, welke in zijn geheel ten goede zal komen aan het doel van jouw eigen keuze.

Donatie

Klik op de afbeelding om een tikkie te sturen en vul jouw eigen gekozen bedrag in. In het berichtje zien we graag terug voor welk muzieknummer je kiest (niet noodzakelijk) en wat het goede doel van jouw keuze is. Het bedrag wordt op een tussenrekening gestort van HalloGilzeRijen, onze lokale omroep.

Na 16 januari zullen wij ervoor zorgen, dat het gedoneerde geld ook op de goede plaats terecht komt.

Mogen wij en alle verenigingen, bedrijven, clubs en stichtingen in Gilze en Rijen op jouw steun rekenen?

Dank je wel!