Tekst: Claudia van Dooren, Visual Thinking

Roel van Dongen, al jaren gedreven ondernemer van de (voormalige Faunaland) winkel, is vanaf juni 2016 trotse eigenaar van Dierenspeciaalzaak Rijen.

Het team

Hij koestert zijn team dat naast hemzelf bestaat uit Diana Robben en Mandy Papjes. Alledrie hebben ze hart voor de zaak en natuurlijk ook een heel groot hart voor dieren! Vanuit die passie hebben ze veel kennis opgebouwd en kunnen ze goed advies geven over wat het beste is voor jouw huisdier. Wat je vaak hoort over de winkel van Roel is dat je zo makkelijk binnenstapt, ook al heb je bijvoorbeeld je hond bij. Geen probleem! Ter plekke een halsband aanpassen? Daar doen ze ook niet moeilijk over.

Op dierendag een knuffel

Binnenkort is het natuurlijk weer dierendag. Dé dag om je huisdier eens lekker extra te verwennen. Mocht je nog geen idee hebben … voor je hond, kat, cavia, of ander huisdier krijg je bij Dierenspeciaalzaak Rijen een leuke knuffel bij je aankoop. En wist je dat je jouw huisdier zelfs kunt laten vaccineren en chippen bij Roel in de winkel? Je moet dan nog wel even wachten tot dr Woof komt. Op 9 november van 11.30 uur – 13.30 uur staat deze ervaren dierenarts bij Dierenspeciaalzaak Rijen speciaal klaar voor jouw huisdier. Ook voor kundig advies. Op de nieuwe website vind je nog veel meer informatie over de winkel én staan leuke foto’s en filmpjes die je zelf mag insturen. En wat is er nu eigenlijk leuker dan dierenfoto’s en filmpjes kijken?