Vanaf vrijdag 23 maart zijn ze op peuterspeelgroep Het Vlindertje gestart met een nieuw thema: ‘KUNST’!

 

Een thema waarbij creativiteit op allerlei vlakken centraal staat. We werken in dit thema samen met de St. Jozefschool, zij werken aan het thema ‘Museum’.

Kunstenares Evelien Snoeren
Bovendien kregen ze ondersteuning van de bekende Rijense kunstenares Evelien Snoeren. Zij kwam op vrijdag 23 maart naar peuterspeelgroep Het Vlindertje, waar ze samen met de peuters een mooi kunstwerk heeft gemaakt. Evelien had hiervoor al een opzet gemaakt, zodat de peuters haar op die dag mochten helpen om het werk nog mooier te maken.

Museum ‘Kleur en Fleur’
Op vrijdag 6 april zal Evelien op de St. Jozefschool samenwerken met de oudste kleuters. Bovendien is er een expositie van haar eigen werk te zien voor ouders en kinderen in museum ‘Kleur en Fleur’ op de St. Jozefschool.

Plezier voorop
Dit thema is bij uitstek geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Kunst maken doe je namelijk vanuit je hart, alles kan en alles mag. En het is altijd goed! Kinderen vinden werken met verf heel erg leuk. Waar de één het graag met een kwast doet, vindt de ander het heerlijk om met zijn/haar handen te werken. Plezier staat hierbij voorop!

Peuterspeelgroep Het Vlindertje maakt onderdeel uit van Stichting Muzerij. Voor meer informatie over deze en andere peuterspeelgroepen aangesloten bij deze stichting kunt u terecht op: www.muzerij.nl.