Muziek die raakt, een verhaal dat tot de verbeelding spreekt, een voorstelling waar je met z’n allen blij van wordt; drie goede redenen om naar de voorstelling van het Gils Cabaret; Witte gij ut nog te gaan.

Het verhaal, waarin alle topnummers/sketches van de cabaretclub bijeengebracht zijn in een compilatiestuk dat iedere Gilzenaar zal herkennen.

Na een jaartje brainstormen is uit een schrijvers comité bestaande uit Carla de Bruijn, Anny de Heer, Johan van de Kieboom en Marcel van den Boogaart een verhaal tot stand gekomen die het leven omschrijft van een gewoon Gils echtpaar wat terugblikt op hun leven.

Een leven waarin van allerlei gebeurtenissen en emoties aan bod komen. Echter allemaal met een knipoog naar het cabaret en dus met een knipoog naar een lach.

De hele voorstelling wordt begeleid door geweldige muziek en dans.

Een stuk waarin niets te gek is en waarin je zelfs een hond ziet dansen en zingen. Cowboys, Nonnen, en zelfs een Bedscène zullen de revue passeren.

Kom dus kijken in de huiskamer van Bart en Lies en hun hond Trix… Een huiskamer waar alles zo gewoon gaat, tot dat die ene avond de TV uit elkaar klapt, en het bijna 60 jaar getrouwd echtpaar noodgedwongen een gesprek met elkaar moet aangaan.

De kaartverkoop voor deze voorstelling start vanaf 1 oktober en een kaartje kost slechts 8,50 en zijn verkrijgbaar bij de Schakel, Novy Hapers en de Roozelaar in Gilze en Rijen.

Deze geweldige voorstellingen zullen plaatsvinden op vrijdag 1 november en zaterdag 2 november in de Schakel te Gilze.

Meer info: https://www.facebook.com/hetgilscabaret/