Op zondag 10 juni 2018 organiseert Het NatuurPodium het vervolg op het succesvolle pop-up theater evenement Ratatouille, Ratatouille ll. Met dit evenement neemt Het NatuurPodium deel aan Rijen Ruikt. Op deze dag komen natuur- en cultuurbeleving samen in een programma vol theater en muziek. Gedurende de dag zullen er onder andere optredens zijn van de theatergroep Boulevard Allstars, jeugdkoor MM-Kidz, de Power Swing Big Band, jazzduo Bluesette en de in Rijen geboren en opgegroeide zangeres Katrien Verheijden. Het tijdsschema van de optredens wordt later bekend gemaakt en vindt u hier en op onze Facebookpagina.

Kindervoorstelling De prinses
Om 11.00 uur speelt de voorstelling De prinses. Een voorstelling over een prinses met hele lange haren. Haar vader denkt dat de lange haren van de prinses zijn arme koninkrijk rijk gaan maken.
Maar de prinses heeft last van die lange haren, ze zitten in de weg als ze wil spelen. Kom je ook kijken of de prinses haar eigen weg durft te gaan?

Een voorstelling van de Boulevard Allstars
Regie: Simone de Kuy

Katrien Verheijden zingt Janis Ian
Om 16.00 uur sluiten we de dag af met een optreden van de in Rijen geboren en opgegroeide zangeres Katrien Verheijden. Katrien is vocal coach bij Efteling Theaterproducties en geeft les op het conservatorium in Tilburg. Ze werkt op moment aan een album met de muziek van Janis Ian waarin ze een persoonlijke invulling geeft aan het repertoire van deze bekende zangeres. Tijdens Ratatouille ll brengt ze een selectie van dit werk ten gehore samen met haar twee muzikanten, een gitarist en contrabassist. Janis Ian kreeg in de jaren zeventig en tachtig grote bekendheid met haar platen. At Seventeen en Fly too High zijn wereldberoemde nummers die recent nog opdoken in de Radio 2 Top 2000 (http://www.katrienzingtjanis.nl/).

Kosten: € 5,- pp (kinderen t/m 12 jaar gratis).

Spel: Angie Cotrotsos, Anton Geers, Reginald Kluijtmans en Rex Staneke

Toegang gratis (al is een eigen bijdrage altijd fijn)